Site Loader

Metalna oprema za izlaganje muzejskih eksponata

Izlaganje muzejskih postavki društvenoj javnosti na najfunkcionalniji način uz metalnu opremu dizajniranu u skladu sa vašim potrebama.

Metalna oprema za pohranjivanje muzejske građe

Očuvanje muzejskih fondova u adekvatnim uslovima upotrebom metalne muzejske opreme iz naše široke ponude.

Metalna oprema za arhiviranje muzejske dokumentacije

Dobro arhivirana, zaštićena, čuvana i osigurana dokumentacija muzeja u našim kartotečnim metalnim ormanima.

O nama

Firma Metal Furniture Plus d.o.o. iz Beograda se bavi proizvodnjom i prodajom metalne opreme. Metalna oprema, iz naše ponude, je italijanske, slovenačke i sopstvene proizvodnje. U slučaju sopstvene proizvodnje, izrađuje se standardna metalna oprema ili specifična oprema prema vašem zahtevu. Kvalitet naše metalne opreme obezbeđuje visok stepen zaštite od korozije, duži vek trajanja proizvoda kojima je namenjena, kao i lako održavanje same metalne opreme.

Firma poseduje sledeće sertifikate: ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, IOSAS 18001. Metal Furniture Plus proizvodi zadovoljavaju visoke standarde kvaliteta, kao što su ISO 9001 : 2008, ISO 14001 : 2004 i OHSAS 18001.

Usluge koje vam nudimo, obuhvataju: projektovanje idealnog tehničkog, funkcionalnog i dizajnerskog rešenja, optimizaciju iskorišćenosti prostora, proizvodnju, brzu isporuku i sigurnu montažu, stručni nadzor tokom isporuke, montaže i dalje upotrebe metalne opreme, kao i konstantnu podršku kupcima (sistem 24/7).

Specijalizovali smo se za proizvodnju i prodaju metalne opreme za muzeje, koju čine: kartotečni ormani, ormani za nacrte, mreže za slike na izvlačenje i nosači za muzejske eksponate.

Proizvodnja i prodaja standardizovane metalne opreme proverenog kvaliteta
Montaža metalne opreme i kompletna logistika za sve kupce
Stručni konsalting i dizajniranje metalne opreme "Po meri kupca"

Širok asortiman ponude

Vrste metalne muzejske opreme

Razlozi za korišćenje naših proizvoda

Zašto naša muzejska oprema

Izrada, kvalitet i namena

Više o metalnoj muzejskoj opremi

Više o metalnoj muzejskoj opremi

Izrada i dizajn muzejske opreme

Izrada i dizajni metalne opreme u celosti zadovoljava standarde i zahteve za očuvanjem, održavanjem, zaštitom kulturnih dobara.
Više o metalnoj muzejskoj opremi

Kvalitet opreme za muzeje

Metalna oprema za muzeje je u skladu sa propisanim standardima, koji se odnose na sadržaj, organizovanje i brigu o muzejskoj građi.

Naši zadovoljni klijenti

Reference

Budite u toku

Aktuelnosti

Vesti

Opremili smo Muzej savremene umetnosti u Beogradu

Metal Furniture Plus, u okviru ponude metalne opreme, ima i bogatu opremu za muzeje. Oprema za muzeje obezbeđuje zaštitu umetničko-istorijskih dela. U nizu muzeja koje smo do sada opremili, izdvajamo i Muzej savremene umetnosti u Beogradu – MSUB, koji je opremljen metalnim ormanima za crteže i velike formate, kao i metalnim ormanima za čuvanje muzejskih eksponta.

Vesti

Metalni ramovi za slike u Republičkom zavodu za zaštitu spomenika kulture Beograd

Metal Furniture Plus oprema veliki broj muzeja i zavoda za zaštitu kulture. Oprema za muzeje iz ponude Metal Furniture Plus-a je odgovor na postavljene standarde i obezbeđuje visok stepen zaštite umetničkih dobara od krađe, požara i vlage. Republički zavod za zaštitu spomenika u Beogradu državna ustanova sa kojom i dalje sarađujemo na obostrano zadovoljstvo.

Vesti

Metalna muzejska oprema Metal Furniture Plus-a u Kući legata Beograd

Metal Furniture Plus nudi širok asortiman metalne muzejske opreme: metalni ramovi i mreže za umetnička dela (slike), nosači za muzejske eksopnate, metalni ormani za nacrte i kartotečni ormani za odlaganje mapa i dokumenata velikog formata. Kuća legata Beograd je naš stalni kupac. Naša nova isporuka, budući da je reč o muzeju, se odnosila na ormane za velike formate iz ponude metalne opreme za muzeje.